Klimathotet.com – senast uppdaterad: december 2019

Efter att nu ha samlat, redigerat, uppdaterat, förbättrat och kompletterat mitt material kring klimatfrågan till en bok inser jag att jag inte kommer att ha möjlighet att fortsätta att uppdatera http://www.klimathotet.com. Allt material kommer inte heller att kunna vara tillgängligt på samma sätt som tidigare. Det kostar att ge ut en bok, och jag hoppas att den som vill också har möjlighet att köpa den. Så småningom kommer den också som e-bok, ännu billigare.

Jag har dock för avsikt att arbeta vidare med min blogg http://www.klimatforum.com och kommentera aktuella händelser, viktiga fakta och intressanta teorier i klimatfrågan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Ett svar till ”Klimathotet.com – senast uppdaterad: december 2019”

  1. Fredde profilbild
    Fredde

    Bra att allt fler ifrågasätter pågående galenskaper alá Greta. Som att bränna sedlar i öppen spis. Samtidigt fördöms kloka fungerande tekniska förbättringar av t ex dieselmotorer som har En oerhörd potential beaktat biobränsle. Forskning om och utvecklad kärnkraft. Smarta transportlösningar, nya vägförbindelser t ex Östra länken. Allt offras på altaret för vindkraft som kalla vinterdagar knappast kommer över att producera 5% av det totala effektbehovet. Batterier till 3 miljoner fordon ska tillverkas av råvara från utvecklingsländer och underhållas årligen. Ett par miljoner fullt fungerande fordon skrotas. Ingen teknisk lösning finns inom minst 50 år utbyggd för att klara elbilsförsörjning över landets yta (jmf utbyggnaden av bredband som är löjligt enkel jämfört med spridningsnät för elfordon). Ingen från miljömaffian kan förklara var energin ska tas ifrån. Den Gamle B Gillberg har beräknat att det krävs ytterligare ca 8 kärnkraftverk av dagen kapacitet för att driva denna flotta. D v s att det är omöjligt. våra barn indoktrineras genom hela skolan om ett miljöhot på gränsen till världens undergång av Lärare som inte förstår bättre. Samtidigt tiger mainstreammedia i PK korridoren. Blåsta politiker och PK korrekt feg media bär skulden till att det gått så långt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: